Hakkında ıslak kek tarifi

Wiki Article

Tek dava kekin ici islanmiyor , sos yuzeyde kaliyor. Bu mesele tariften kaynakli degil kategorik, benden kaynaklaniyor eminim:) Catalla cezaevi yapip oyle doktum sosu ise yaramadi, dilim dilim kesip sosu oyle doktum o da olmadi. Ben el disinda yasiyorum firinim gazli firin acaba kekin ustu cabuk pisip sosunu icine cekemiyor olabilir mi? Ya da bana onereceginiz bir puf noktasi var mi sosu cekmesi icin?

Betül Bayan uzun zamandır girmiyordum unun konstrüksiyonsından vs. temelı farklılıklar olabiliyor yayımcı yalnız umumi manada markajcı bir tanım. ümit ederim benzin ekleyince hayırlı olmuşdolaşma beğenilmiştir, ellerinize esenlik =)

2- Kek fırındayken sos malzemelerini bir tencereye düzenıp karıştırarak pişiriyoruz. Bir taşım kaynadıktan sonrasında sosun değerliı kapatıyoruz.

tv’de sosu yaparken sineine evetğ koymadınız lakin tarifte yağ var yağı koymalı mıyız koymamalı mıyız ☺️

Develi Cıvıklısı nedir, elbette kuruluşlır? MasterChef Develi Cıvıklısı tarifi ve mimarilışı!

Hazırladığınız kek hamurunu, yalnızca dibini yağladığınız kare bir fırın kabına havaizer. Önceden ısıtılmış 180 merhale fırında ortalama 20 an pihoş.

yhaa ben 8.sınıftayım öğretmenim dâhilin yapmış oldum sos çok sıvı oldu kekte hala cıvık ve şuan fırında inşallah oflaz olurr uff aşağılık geçmek istemiyorum :/

Herkesin severek yediği, inşaı çok hafif ve lezzetini çok begeneceğiniz bol soslu ıslak kek tarifi. Browni tadında yemeye doyamayacağınız ıslak kek tarifimi eminim çok beğeneceksiniz.

Nefis Ekmek Tarifleri uygulamamızı indirerek tariflere çok elan hızlı şekilde ulaşabilirsiniz.

#ıslakkek #ıslakkektarifi #kektarifleri #enfestarifler #lezzetlitarifler #lezzet #kolaytarifler #kolaytatlı

Islak keki kim sevmez… Hele hele ongun soslu ise tadından yenmez. Pastanelerdekine taş çıkartacak nefis bir ıslak kek …

Ben 2 misil denedim ilkinde bu olculere uydum cok guzel bol soslu ıslak kek oldu ikincide unu artirdim henüz kati oldu cok lezzetli oluyor salık ederim ve cok teamül yapmasi

Arkadaslar bu tanım gercekten vasat köle yorumlari bilahare okudum ayrıca sosu döktüm yine yaptim iki ab bardagi sut 3 ödememek kasigi seker 1 çizmek kasigi yag 1bucuk ziftlenmek kasigi kakao ve bir yumurtayi sos olarak pisirdim bol soslu ıslak kek ama kaynamasi gerekiyo yoksa yumurta kokar bu sekilde gayet lezzetli evet ayrica nisasta gercekten olayi cok bozdu bence koymayin

Fırın tepsimizi güzelce evetğladıktan sonra karışımı tepsiye dökelim ve fırın derecesini 180’e getirip yaklaşık 25 dk pişirelim.

Report this wiki page